Skip to content

Diensten

Arbeidsmediation

De MfN-registermediators van HumanSuccess® zoeken samen met partijen naar een langdurige toekomstgerichte oplossing. Onze specialisatie is mediation bij arbeidsconflicten. Onze succesratio is 85%, wij reageren binnen 48 uur en in minder dan 7 dagen kan de mediation meestal beginnen. Wij bieden mediation in de regio Helmond, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Gorinchem, Dordrecht en Rotterdam.

Coaching

Onze succesvolle coaches zijn professionele coaches en gecertificeerd. Zij hebben een nationale en internationale ervaring en weten het beste uit u naar boeven te halen: Re- integratie, balans vinden in uw werk, het vinden van een nieuwe baan, de volgende stap maken in uw carrière, belangrijke beslissingen kunnen maken, succesvol worden. Wij coachen bij u op locatie, bij u in de regio of bij ons op kantoor.

Externe vertrouwenspersoon

HumanSuccess® biedt externe vertrouwenspersonen die u helpen om uw werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting. Volgens de Arbowet bent u verplicht hiervoor een beleid op te stellen. HumanSuccess® helpt u daarbij.

Neem contact op