Skip to content

Ronald Baars

Ronald Baars, oprichter van HumanSuccess®, studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast volgde hij Leadership en Executive Management­opleidingen aan de Nyenrode Business Universiteit en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is MfN Register Mediator, aangesloten bij de NMv. Ronald is tevens Mastercoach, aangesloten bij de NOBCO en geaccrediteerd Extern Vertrouwenspersoon, aangesloten bij de LVV.

Ronald heeft een bewezen nationaal en internationaal trackrecord Executive Leiderschap in HRM, Sales en General Management. Hij heeft leiderschapservaring opgedaan in Europa, Rusland, Midden-Oosten en Afrika. Zijn kracht is mensen naar een volgend niveau brengen.

Ronald wordt door cliënten geprezen vanwege zijn geduld en zijn vermogen om te luisteren. Hij is bij uitstek een voortreffelijke People manager, die in staat is om mensen excellent te coachen. Hij coacht op competenties van mensen. Zijn stijl is nieuwsgierig, analytisch, pragmatisch en resultaatgericht.

Als MfN mediator is hij geïnteresseerd in conflicten en het ontstaan ervan. Hij bezit de vaardigheid ieders belangen te achterhalen. Door zijn persoonlijke stijl begeleidt hij u in een mediation naar een gezamenlijk overeengekomen oplossing.

Arbeidsmediation

Coaching

Externe Vertrouwenspersonen

Neem contact op