Skip to content

Ronald Baars

Ronald Baars, oprichter van HumanSuccess®, studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast volgde hij Leadership en Executive Management­opleidingen aan de Nyenrode Business Universiteit, de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit van Maastricht. Hij is MfN Register Mediator, tevens aangesloten bij de Vereniging Arbeidsmediators. Ronald is Mastercoach, aangesloten bij de NOBCO en bestuurslid bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

Ronald heeft een bewezen nationaal en internationaal trackrecord in HRM, Sales en Executive Management. Hij heeft leiderschapservaring opgedaan in Europa, Rusland, Midden-Oosten en Afrika. Zijn kracht is mensen naar een volgend niveau brengen.

Ronald wordt door cliënten geprezen vanwege zijn geduld en zijn vermogen om te luisteren. Hij is bij uitstek een voortreffelijke People manager, die in staat is om mensen excellent te coachen. Hij coacht op competenties van mensen. Zijn stijl is nieuwsgierig, analytisch, pragmatisch en resultaatgericht.

Als MfN mediator is hij geïnteresseerd in conflicten en het ontstaan ervan. Hij bezit de vaardigheid ieders belangen te achterhalen. Door zijn persoonlijke stijl begeleidt hij u in een mediation naar een gezamenlijk overeengekomen langdurige oplossing.

Mediation is mensen communicabel maken. Helpen een oplossing te vinden. Samen een geschil oplossen zonder tussenkomst van een advocaat of rechter. Of het nu om een arbeidsconflict, ziekteverzuim, ontslag, overeenkomst, overname, fusie of reorganisatie gaat en u heeft de wil om uit de impasse te komen, als MfN registermediator helpen wij u of uw onderneming.

Dat doen wij met energie, enthousiasme en betrokkenheid. Wij zijn ervaren en behouden voorsprong door voortdurende investeringen in kennis. Onze diensten worden afgenomen door Executives, Ondernemers, Ondernemingsraden, Organisaties en Particulieren.

Via Coaching helpen wij u om het beste uit uzelf naar boven te halen. Door de praktijk en de beroepsopleiding MasterCoaching, weten wij de competenties van mensen te optimaliseren, hen te brengen naar een volgende stap in hun leven of carrière. Dat is de kern van HumanSuccess®. Uiteindelijk bent u diegene die de weg naar een oplossing tot een succes maakt. U bent het die de stap zet. Wij helpen u daarbij.

Bedrijven zijn volgens de Arbowet verplicht om hun werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting. Zij moeten hiervoor een beleid opstellen en ook daadwerkelijk uitvoeren. Het aanstellen van een (extern) vertrouwenspersoon kan een belangrijk onderdeel van dit beleid zijn. Het voordeel van een extern vertrouwenspersoon is dat deze neutraal en onafhankelijk kan opereren.
HumanSuccess® biedt bedrijven een extern vertrouwenspersonen-service waarbij u kunt kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersonen van HumanSuccess® zijn LVV-registervertrouwenspersonen.

Arbeidsmediation

Coaching

Externe Vertrouwenspersonen

Neem contact op