Skip to content

Experts

drs. Ronald Baars

MfN Registermediator | Coach | Extern vertrouwenspersoon

Lees meer

Jaren ben ik werkzaam geweest in het internationale bedrijfsleven, waarbij ik voornamelijk general management functies uitoefende. Ik heb mij verdiept in het omgaan met  conflicten in welke context dan ook. Ik ben gespecialiseerd in het opstellen en begeleiden van een goed ARBO beleid zodat u voldoet aan de richtlijnen van de Arbo wetgeving.

Samen met Maaike ben ik een gecertificeerd LVV erkend vertrouwenspersoon.

mr. Maaike Grauwmeijer

MfN Registermediator | Coach | Extern vertrouwenspersoon

Lees meer

Vanaf 2004 ben ik werkzaam geweest in de advocatuur. Ik hield me als specialist arbeidsrecht bezig met het adviseren van klanten. Daarnaast heb ik als manager ervaring met bedrijfsvoering, werkprocessen en begeleiding van veranderprocessen. Daarbij heb ik ook ervaring met alle aspecten van HR opgedaan. Steeds vaker merkte ik dat ik de juridische benadering te beperkt vond en ben ik me gaan verdiepen in andere manieren van omgaan met conflicten.

Samen met Ronald ben ik een gecertificeerd LVV erkend vertrouwenspersoon.

drs. Marja Berends

MfN Registermediator | Coach

Lees meer

Ik ben een ervaren MfN registermediator, met een zeer grote expertise in de zorgsector. 

Verder ben ik een professionele coach die mensen en teams in hun kracht weet te zetten door hen hun persoonlijke drijfveren te laten ontdekken en deze vervolgens in te zetten.
In mijn rol als registermediator, coach en leidinggevende haal ik mijn passie uit het stuk, waar ik mij kan richten op de mens en het (her- ) ontdekken waar de oplossing, energie, talenten en drijfveren liggen.

mr. Pedro van Eeuwijk

MfN Registermediator | Coach

Lees meer

Na mijn rechtenstudie heb ik ingezien dat geschillen ook op een andere wijze opgelost kunnen worden. Dat is via mediation, welke vaak veel meer ‘recht’ doet aan de belangen van partijen. Voorafgaand aan mijn rechtenstudie heb ik diverse technische opleidingen afgerond. Een mooie combinatie die voor het bedrijfsleven een meerwaarde is. Als MfN registermediator vind ik het erg belangrijk om ruimte te geven aan uw visie over een vermeende kwestie. Mijn natuurlijke gedrevenheid om partijen te helpen tot een regeling over een geschil te komen bevordert de kans op succes enorm. Naast arbeidszaken en schadezaken, ben ik actief op het vlak van mediation met en tussen de overheid.

mr. Alexandra Van Lennep

MFN registermediator

Lees meer

Na het afronden van haar Master Internationaal Recht in Leiden is Alexandra als advocaat werkzaam geweest bij De Brauw Blackstone Westbroek. In 2020 is Alexandra als MfN-registermediator geregistreerd (specialisaties: arbeidsrecht en familierecht). 

Mede doordat Alexandra in het buitenland opgegroeid is en veel in aanraking is gekomen met verschillende culturen en zienswijzen, ligt haar kracht in een brug slaan tussen mensen op een diplomatieke, rustige en respectvolle manier. 

Met haar zaken binnen de advocatuur heeft Alexandra veel verstoorde verhoudingen tussen partijen meegemaakt, waardoor zij goed in staat is om impasses zorgvuldig en naar tevredenheid te doorbreken. 

  • Doortastend en empatisch
  • Analytisch en oplossingsgericht
  • Doet zowel Nederlands- als Engelstalige mediations